Maak kennis met Idea Sprint

Op zoek naar een kick-start voor je innovatieproces? Met Idea Sprint van MWM2 zit je goed. In korte tijd komen we gezamenlijk tot een groot aantal gevalideerde nieuwe productideeën. Dit doen we in drie stappen.

1. Inzicht in de doelgroep

Wij geloven erin dat goede klantinzichten dé basis zijn voor een succesvolle ideeëngeneratie. Nieuwe producten of diensten moeten inspelen op relevante wensen en behoeften onder de doelgroep. Het onderdompelen in de doelgroep is daarom stap 1 in het innovatieproces. MWM2 zet verschillende technieken in om waardevolle inzichten naar boven te halen.

2. Nieuwe ideeën genereren vanuit klantinzichten

Op basis van de klantinzichten organiseren wij een 'ideation sessie' met de opdrachtgever en/of met de doelgroep (co-creatie) om tot nieuwe productideeën te komen. Met verschillende opdrachten halen we de creativiteit in de deelnemers naar boven. Zo komen we in korte tijd tot een grote hoeveelheid nieuwe productideeën.

3. Snelle selectie van de meest kansrijke ideeën

Binnen 24 uur worden de ideeën online getoetst onder de doelgroep. De ideeën met de hoogste ‘relevantiescore’ hebben de meeste potentie om uit te groeien tot succesvolle producten. Ideeën waar je direct mee verder kunt in de organisatie. 

Klaas Kuipers

Expert Productinnovatie & Agile-onderzoek

 

Benieuwd hoe de Idea Sprint kan werken voor jouw organisatie? Neem dan via onderstaande formulier contact met mij op.