IdeaSprint

Wij helpen jouw organisatie aan nieuwe productideeën - op basis van klantinzichten.

Op zoek naar een kick-start voor je innovatieproces? Met ‘MWM2 Idea Sprint’ zit je goed. In korte tijd komen we gezamenlijk tot een groot aantal gevalideerde nieuwe productideeën. Dit doen we in drie stappen.

Inzicht

Krijg inzicht in de wensen van jouw doelgroep.

Nieuwe ideeën

Genereer nieuwe ideeën aan de hand van klantbehoeften.

Snelle selectie

Selecteer snel de beste ideeën met de hoogste potentie. 

Starten met IdeaSprint

Hoe het werkt

  • Inzicht in de doelgroep

Wij geloven erin dat goede klantinzichten dé basis zijn voor een succesvolle ideeëngeneratie. Nieuwe producten of diensten moeten inspelen op relevante wensen en behoeften onder de doelgroep. Het onderdompelen in de doelgroep is daarom stap 1 in het innovatieproces. MWM2 zet verschillende technieken in om waardevolle inzichten naar boven te halen.

  • Nieuwe ideeën genereren vanuit klantinzichten

Op basis van de klantinzichten organiseren wij een 'ideation sessie' met de opdrachtgever en/of met de doelgroep (co-creatie) om tot nieuwe productideeën te komen. Met verschillende opdrachten halen we de creativiteit in de deelnemers naar boven. Zo komen we in korte tijd tot een grote hoeveelheid nieuwe productideeën.

  • Snelle selectie van de meest kansrijke ideeën

Binnen 24 uur worden de ideeën online getoetst onder de doelgroep. De ideeën met de hoogste ‘relevantiescore’ hebben de meeste potentie om uit te groeien tot succesvolle producten. Ideeën waar je direct mee verder kunt in de organisatie. 

Maak kennis met onze IdeaSprint-expert

Klaas Kuipers

Senior Research Consultant

Neem contact op met mij indien je vragen hebt over de IdeaSprint. Ik vertel je er graag meer over!